vergroten originele tekstgrootte pagina afdrukken
donderdag 16-08-2018
Zoek nieuws UiT-kalender vacatures loket fotoalbums site info Veel gestelde vragen admin e-tickets
decoratieNieuws

Nieuws:

Drankenperimeter tijdens Tropicalbal, Openluchtfuif en Strandfuif


Tropicalbal 4/8 (jeugdhuis Tonzent): verboden om tussen zaterdag 4 augustus 20 uur en zondag 5 augustus 8 uur alcoholhoudende dranken te gebruiken/bij zich te hebben op het openbaar domein afgebakend door volgende straten: Haachtsesteenweg van Hutstraat tot aan de Hutteweg, Hutstraat, Hutteweg, Aarschotsebaan vanaf kruispunt met Hutstraat tot aan het kruispunt met de Kalkhovenstraat en de Schildhovenstraat tot aan de Hutteweg.

Openluchtfuif 8/9 (Scouts Nederokkerzeel): verboden om vrijdag 7 september 20 uur en zaterdag 8 september 8 uur om alcoholhoudende dranken te gebruiken/bij zich te hebben op het openbaar domein afgebakend door volgende straten : Kerkplein, Peperstraat tot kruispunt met Binnenveldstraat, Bogaertstraat tot kruispunt met Bogaertweg en Sint-Stefaanstraat tot aan het kerkhof.

Strandfuif 15/9 (chiro Kampenhout): verboden om tussen zaterdag 15 september 20 uur en zondag 16 september 8 uur om alcoholhoudende dranken te gebruiken/bij zich te hebben op het openbaar domein afgebakend door volgende straten: Haachtsesteenweg van Hutstraat tot aan de Hutteweg, Hutstraat, Hutteweg, Aarschotsebaan vanaf kruispunt met Hutstraat tot aan het kruispunt met de Kalkhovenstraat en de Schildhovenstraat tot aan de Hutteweg.

Inbreuken tegen deze maatregel, kunnen worden bestraft met een administratieve geldboete van max. 350 euro. De dranken worden ook in beslag genomen en onmiddellijk vernietigd

 
Plan met de drankenperimeters kan je hieronder downloaden:
Nieuwsitem dateert van30-07-2018

(nieuwscategorie: algemeen )


zoek een nieuwsitem

Voorbeeld...
Wanneer je alle nieuwsitems omtrent de Bibliotheek wenst te bekijken, ook de verstreken berichten, dan stip je "OF" aan en selecteer je "Bibliotheek" bij soort nieuws.

Wens je ook de berichten uit het archief te bekijken, dan vink je dit eveneens aan.

sinds datum (dd-mm-jjjj)
EN OF soort nieuws
EN OF trefwoord
ook in het archief zoeken? ja
pagina afdrukkenpagina afdrukken
 
home [ALT-S: Sitemap]   -  PROCLAIMER   -  PRIVACYBELEID
[ALT-V: Vorige pagina] [ALT-T: Top pagina]
 
  © 1999-2018 : gemeente Kampenhout (1910)  
Gemeentehuisstraat 16 - info@kampenhout.be
BTW: BE 0207.533.280
ondernemingsnr: 0207533280
webmaster@kampenhout.be
webdesign: highgate57
Bestand:
pagina laatst bijgewerkt op: 27-02-2014